H Stoiximan αποκλειστικός χορηγός του εμβληματικού γλυπτού του Δικέφαλου Αετού της ΑΕΚ

H Stoiximan αποκλειστικός χορηγός του εμβληματικού γλυπτού του Δικέφαλου Αετού της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού στο γήπεδο της ΑΕΚ η Stoiximan

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία διαδικτυακών παιγνίων, διοργάνωσε την εκδήλωση της ανακοίνωσης της αποκλειστικής χορηγίας της στο εμβληματικό γλυπτό του “Δικέφαλου Αετού” στο γήπεδο της ΑΕΚ. Τα αποκαλυπτήρια της χορηγίας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γλυπτό, το οποίο είναι τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και αναπαριστά το σύμβολο της ομάδας, τον Δικέφαλο Αετό, έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα αντίστοιχων πρακτικών μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

«Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ο αποκλειστικός χορηγός του γλυπτού του συμβόλου ενός από τους ιστορικότερους και σημαντικότερους οργανισμούς του ελληνικού Αθλητισμού. Ο Αθλητισμός ήταν πάντοτε άρρηκτα συνδεδεμένος με τα σύμβολα και θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή από αυτόν τον εντυπωσιακό Δικέφαλο Αετό. Είναι εμφανές ότι προκαλεί τον θαυμασμό και τον σεβασμό σε κάθε επισκέπτη, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης», σημείωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων της χορηγίας του γλυπτού.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της κος Αλέξης Αλεξίου δήλωσε: «Η νέα αγωνιστική μας έδρα μας δίνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αθλητική αγορά αλλά και νέα εργαλεία για την αξιοποίηση της ιδιαίτερα μεγάλης και συνεχώς αυξανόμενης ανταπόκρισης και υποστήριξης του κοινού μας. Το γλυπτό του δικέφαλου αετού ακριβώς έξω από το γήπεδο μας είναι ένα μοναδικό έργο και συμβολίζει τις καταβολές, τον δυναμισμό και το μεγαλείο της ομάδας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήδη αποτελεί τοπόσημο για την περιοχή και από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκε στο κοινό, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και έχει γίνει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας αλλά και για κάθε άλλον επισκέπτη της περιοχής!

Ανακοινώνουμε σήμερα τη χορηγική υποστήριξη της STOIXIMAN στο γλυπτό του αετού η οποία και θα αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό του.

Ευχαριστούμε τη STOIXIMAN και τα στελέχη της που στήριξαν από την πρώτη στιγμή το όραμα μας για τη δημιουργία ενός τόσο μοναδικού έργου και ευχόμαστε να αποτελέσει σημείο που θα πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον!»

Η Stoiximan είναι η μεγαλύτερη εταιρία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με επίκεντρο την τεχνολογία αιχμής και τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, η Stoiximan έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα χορηγιών για την υποστήριξη ποικίλων αθλημάτων από επαγγελματικές ομάδες έως και Ολυμπιονίκες, ενώ αναλαμβάνει επίσης δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να διατηρεί ένα διευρυμένο κοινωνικό αποτύπωμα, ως κεντρικό μέρος της αποστολής της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X