ΑΕΚ: Όλα όσα έγιναν, μέχρι να καταστεί αναπόφευκτη η επέμβαση στον Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Όλα όσα έγιναν, μέχρι να καταστεί αναπόφευκτη η επέμβαση στον Γκατσίνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Υπήρξε μια ολόκληρη διαδικασία, μέχρι να φτάσει να καταστεί αναπόφευκτη η χειρουργική επέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα με τον Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως και μόνο το άκουσμα πως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στον πρώτον γύρο του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση, συνιστά “βόμβα”. Πολλώ δε μάλλον όταν υπήρχε η αίσθηση, πως η διαχείριση θα γινόταν μόνο με συντηρητικό πρόγραμμα δουλειάς και πως έχει μπει μάλιστα και στην τελική της ευθεία.

Παρόλα αυτά δεν υπήρχε στην περίπτωση του Γκατσίνοβιτς καμία ανατροπή και πολύ περισσότερο καμία λάθος διαχείριση. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα του Σέρβου χαφ κατά την μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και κυρίως η απαραίτητη διαχείριση. Ευθύς εξ αρχής υπήρχε το οστικό οίδημα, που δημιουργούσε τις ενοχλήσεις.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση, αυτό που προβλέπεται είναι αρχικά να υπάρξει μια διαχείριση που δεν έχει να κάνει επουδενί με χειρουργείο, αλλά μ’ ένα συντηρητικό πρόγραμμα, όπως αυτό που ακολούθησε ο Γκατσίνοβιτς. Επίσης ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μπει αμέσως για επέμβαση, αλλά ούτε καν συνιστάται κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση.

Η εξέλιξη της κατάστασης του Γκατσίνοβιτς, ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση αλλά και αξιολόγηση. Μάλιστα, ακόμα και όταν έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ακόμα και αν έμπαινε για να αγωνιστεί, υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να προκύψουν εκ νέου οι ενοχλήσεις κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Πολλώ δε μάλλον, όταν τις τελευταίες μέρες που ανέβασε τους ρυθμούς, αντί να πηγαίνει η κατάσταση του προς το καλύτερο, πήγε προς το χειρότερο. Εξ ου και αποφασίστηκε από κοινού με τον Γκατσίνοβιτς, τον Αλμέιδα και το ιατρικό τιμ, να γίνει η επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτίμησεις, η απουσία του Σέρβου χαφ, θα είναι περίπου τέσσερις με πέντε εβδομάδες. Ο Στίβεν Τσούμπερ, που έκανε περίπου ανάλογη επέμβαση, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων σήμερα. Δηλαδή ακριβώς τέσσερις εβδομάδες, μετά την επέμβαση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X