Ο έρωτας για τον Mente Fuerte την άλλαξε: Η Μαρία Σολωμού έγινε κατάξανθη α λα Marilyn και δηλώνει «πιο ωραία από ποτέ» (ΦΩΤΟ)

Ο έρωτας για τον Mente Fuerte την άλλαξε: Η Μαρία Σολωμού έγινε κατάξανθη α λα Marilyn και δηλώνει «πιο ωραία από ποτέ» (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Σολωμού έγινε κατάξανθη α λα Marilyn και δηλώνει «πιο ωραία από ποτέ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται να διανύει η Μαρία Σολωμού, καθώς πέρα από τα επαγγελματικά της βρίσκεται μέσα σε μία σχέση με τον ράπερ Mente Fuerte που μοιάζει να απολαμβάνει κάθε της στιγμή.

Μάλιστα μετά από καιρό βρέθηκε στο εξώφυλλο ανδρικού περιοδικού να ποζάρει με ένα εντελώς νέο look που κανείς δεν περίμενε να δει από αυτή. Η μελαχρινή με τα φουντωτά σγουρά μαλλιά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του Nitro σε ξανθιά με κοντό καρέ.

Στην αποκαλυπτική φωτογράφιση που συνοδεύτηκε από βίντεο το οποίο ανέβηκε στο Instagram του περιοδικού και τη δείχνει σε μπανιέρα να πίνει ένα ποτήρι κρασί, η ηθοποιός τσαλακώνεται για ακόμα μία φορά και δείχνει να το απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο καθώς δηλώνει πιο ωραία από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X