ΑΕΚ Κ17: «Αντίο» στο 2022 με συναρπαστική νίκη (3-2) επί του Πανιωνίου - Σκόραρε ο εγγονός του Λάκη Νικολάου

ΑΕΚ Κ17: «Αντίο» στο 2022 με συναρπαστική νίκη (3-2) επί του Πανιωνίου - Σκόραρε ο εγγονός του Λάκη Νικολάου
Photo Credits: INTIME

«Αντίο» στο 2022 με συναρπαστική νίκη (3-2) επί του Πανιωνίου με σκόρερ και τον εγγονό του Λάκη Νικολάου είπε η ΑΕΚ Κ17.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Πανιωνίου στον εντός έδρας αγώνα για τη 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούσιος και εκτέλεσε ο Κολοκοτρώνης. Ο Πανιώνιος όμως αντέδρασε και έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αναργύρου σε δύσκολες επεμβάσεις.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 22′ με γκολ του Τερζή που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ. Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού και ο γκολκίπερ του Πανιωνίου Καλόσακας επενέβη αποτελεσματικά με τη σειρά του σε επικίνδυνα σουτ του Κολοκοτρώνη και του Ανδριώτη στο 34′ και 37′ αντίστοιχα.

Ο Πανιώνιος ανέτρεψε την κατάσταση με ένα εντυπωσιακό σουτ του Τερζή έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα στο 52′, όμως η ΑΕΚ απάντησε με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παλαιολόγου και αξιοποίησε ο Κολοκοτρώνης στο 64′.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο κεντρικός αμυντικός και εγγονός του Λάκη Νικολάου, Παντελής Παπαζήσης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι. Στο 94′ ο Κολοκοτρώνης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θεοχαροπούλου στο 85′.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Τσιρδήμος (46′ Ψυρόπουλος), Μπούσιος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι (88′ Ζούλιας) Παλαιολόγου (77′ Ελέζι) Νώα (46′ Αβράσογλου) Ανδριώτης (65′ Ράπτης) Κολοκοτρώνης, Δασκαλόπουλος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X