Θέλουν τον Τσιγκρίνσκι ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα!

Θέλουν τον Τσιγκρίνσκι ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα!
Photo Credits: INTIME

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν τον Ντμίτρ Τσιγκρίνσκι που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ερίζουν για την απόκτηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που βρίσκεται με το 1,5 πόδι, αν όχι και με τα δύο πόδια, εκτός Ιωνικού.

Το κεφάλαιο Super League δεν έχει κλείσει για τον Ουκρανό άσο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ναι μεν «τελειώνει» από τον Ιωνικό, ωστόσο φέρεται να απασχολεί, ήδη, δύο ομάδες που εξετάζουν την προοπτική απόκτησής του. Ο λόγος για τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότεροι αναζητούν έναν έμπειρο στόπερ, μία κολώνα για την άμυνα τους και αυτή φαίνεται πως βρίσκεται στο πρόσωπο του έμπειρου αμυντικού που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και εγγύηση στα μετόπισθεν.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την υπόθεση. Απομένει να οριστικοποιηθεί η έξοδος του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από τον Ιωνικό και εν συνεχεία να διαφανεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αν θα είναι δηλαδή στους Κρητικούς του ΟΦΗ ή στους Ηπειρώτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Να επισημάνουμε πως μέχρι στιγμής ο Τσιγκρίνσκι μετρά 9 ματς πρωταθλήματος, όλα ως βασικός. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει από τη Νίκαια για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Να θυμίσουμε πως εφόσον επιλέξει τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα βρει εκεί έναν πρώην συμπαίκτη του από την ΑΕΚ που μετακόμισε πρόσφατα. Ο λόγος για τον πορτιέρε, Παναγιώτη Τσιντώτα που έμεινε ελεύθερος από την Ένωση και υπέγραψε σχεδόν άμεσα στους Γιαννιώτες.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X