ΑΕΚ: Επιστρέφει σιγά-σιγά ο Τσούμπερ, μπήκε σε μέρος του κανονικού προγράμματος

ΑΕΚ: Επιστρέφει σιγά-σιγά ο Τσούμπερ, μπήκε σε μέρος του κανονικού προγράμματος
Photo Credits: INTIME

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με τον Στίβεν Τσούμπερ που επιστρέφει μπαίνοντας σιγά σιγά σε κομμάτι στο κανονικό πρόγραμμα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα με τον Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ από την σημερινή Κυριακάτικη (18/12) προπόνηση.

Στην ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν με τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της Ένωσης που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς πριν το Μουντιάλ, επέστρεψε την Κυριακή μετά από πολύ καιρό σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο Τσούμπερ ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος που φυσικά κάνει τον Ματίας Αλμέιδα να χαμογελά ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ. Και θα φανεί τις επόμενες ημέρες πότε θα είναι 100% έτοιμος για να μπει σε όλο το κανονικό πρόγραμμα και να πάρει ξανά ρυθμό.

Στόχος για τον Τσούμπερ είναι να βρίσκεται στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με το Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου για την Super League. Αν δεν καταστεί εφικτό αυτό τότε θα γίνει προσπάθεια να βρίσκεται στη διάθεση του Αργεντίνου κόουτς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας παιχνίδι στις 3 Ιανουαρίου.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X