Μουντιάλ 2022: Συνεχίζει στον πάγκο της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Συνεχίζει στον πάγκο της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει στον πάγκο των «τριών λιονταριών» ο Σάουθγκεϊτ που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στα προημιτελικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν σκέφτεται να παραιτηθεί και σκοπεύει να μείνει στον πάγκο της Αγγλίας τουλάχιστον μέχρι το Euro του 2024.

O Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κόντρα στη Γαλλία, όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ ο 52χρονος τεχνικός δεν σκέφτεται να αφήσει τη θέση του και σκοπεύει να μείνει στον πάγκο των Τριών Λιονταριών μέχρι το Euro του 2024.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Σάουθγκεϊτ πείστηκε να παραμείνει λόγω της θετικής κριτικής από κόσμο, ΜΜΕ και τους παίκτες του για την πορεία της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X