Γαλλία: Απρόοπτο με Ζιρού - Τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον τελικό!

Γαλλία: Απρόοπτο με Ζιρού - Τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον τελικό!
Photo Credits: INTIME

Aπρόοπτο για τη Γαλλία ένα 24ωρο πριν τον μεγάλο τελικό του, καθώς ο Ολιβιέ Ζιρού τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απρόοπτο για τη Γαλλία ένα 24ωρο πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Ολιβιέ Ζιρού τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, και ο Τουράμ δοκιμάστηκε στη θέση του!

Δεν μπορεί να ησυχάσει από τους τραυματισμούς η Γαλλία! Αν και στην αρχή φάνηκε τα νέα να είναι χαρμόσυνα, καθώς οι τραυματίες των προηγούμενων ημερών επέστρεψαν στις προπονήσεις, η προπόνηση των «bleus» ολοκληρώθηκε τελικά με ένα ακόμη απρόοπτο.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβιέ Ζιρού χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, και είναι αμφίβολος για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή, σε λιγότερο από ένα 24ωρο από τώρα (18/12, 17:00).

Όπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των «μπλε» προβληματίζει τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος επέλεξε να δοκιμάσει τον Μαρκούς Τουράμ στην επίθεση.

Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ μοιάζει με τον πιο πιθανό υποψήφιο να αντικαταστήσει τον Ζιρού σε περίπτωση που δεν προλάβει να είναι έτοιμος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X