Μουντιάλ 2022: «Βόμβα» από Μόντριτς για το μέλλον του στην Εθνική Κροατίας!

Μουντιάλ 2022: «Βόμβα» από Μόντριτς για το μέλλον του στην Εθνική Κροατίας!
Photo Credits: INTIME

«Βόμβα» από τον Λούκα Μόντριτς για το μέλλον του στην Εθνική Κροατίας μετά τον μικρό τελικό του Μουντιάλ 2022 με το Μαρόκο (2-1).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλώρη για νέες επιτυχίες με την Εθνική Κροατίας φαίνεται πως βάζει ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κροατική τηλεόραση αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού με το Μαρόκο, έδειξε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την Εθνκή: «Είναι κάτι ιδιαίτερο, ένα μετάλλιο σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ, με κάνει ευτυχισμένο. Με όσα έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια μετατρέψαμε την Κροατία από ένα αουτσάιντερ, σε μία υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Κροατία δεν είναι μία φωτοβολίδα, αλλά κάτι μόνιμο που φαίνεται εδώ και 20 χρόνια.

Το μέλλον του ποδοσφαίρου της Κροατίας είναι λαμπρό, αυτό το τουρνουά θα βοηθήσει κι άλλα παιδιά να εξελιχθούν και ήρθαν πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω, τουλάχιστον στην τελική φάση του Nations League. Εκεί θέλουμε να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό. Ήμουν σε όλη την διαδρομή, θα ήταν ανούσιο να μην συνεχίσω τώρα. Μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Ωστόσο, σίγουρα θέλω να μείνω και να παίξω στην τελική φάση του Nations League», ήταν τα λόγια του μεγάλου Κροάτη αρχηγού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X