ΑΕΚ Β': Ηττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη (3-2), με εξαιρετικό δίδυμο Κοσίδη - Παρρά

Εικόνες από το ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Η Β' ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε στην Κρήτη, με τον Κοσίδη να σημειώνει δύο γκολ στην αναμέτρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-2 από τον ΟΦ Ιεράπετρας γνώρισε η ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ενωση, ο Μιχάλης Κοσίδης που πέτυχε και τα δύο τέρματα για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο πρώτο μισάωρο ο ΟΦ Ιεραπέτρας των προσφυγών και της αποχής από τις προπονήσεις πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Mπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο έχασε πέναλτι στο 3′ με τον Μούλερ όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Οι Κρητικοί προηγήθηκε στο 7′ με τον Βουό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μούλερ και προ του Παρρά έκανε το 1-0.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντιδραση μετά το μισάωρο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κοσίδη. Ο νεαρός φορ εκμεταλλεύτηκε το καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Παρρά και με κεφαλιά στο 42′ έκανε το 1-1, με την Ενωση δύο λεπτά αργότερα να γλιτώνει εκ νέου από δοκάρι.

Ήταν η φάση του 44΄, όπου ο Κατάλντι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μούλερ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να καταλήγει άουτ. Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το 2-1, ωστόσο, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου. Και έτσι έγινε… Στο 54′ οι Κρητικοί κατάφεραν εκ νέου με τον Βουό να φθάσουν μπουν μπροστά στο σκορ.

Στο 54΄ο Καραγιάννης έκανε ωραία σέντρα, ο Χατζηεμμανουήλ έκανε έκανε λανθασμένο διώξιμο με τον Βουό να δίνει από κοντά το προβάδισμα στους γηπεδούχους που κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο γκολ στο 63′ με πλασέ του Αντερέγκεν σε φάση που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο.

H ΑΕΚ Β’ μούδιασε, αλλά ξεπέρασε το σοκ των δύο γρήγορων γκολ και στο 78′ κατάφερε να φθάσει στο 3-2 και να μπει ξανά στο ματς. Ο Παρράς έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά ο Κοσίδης πήρε την κεφαλιά και μείωσε για τους «κιτρινόμαυρους».

Mάλιστα, στο 83′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ της ΑΕΚ Β σε εκτέλεση φάουλ του Παρρά και σουτ του Χατζηκυριάκου, με την φάση να είναι πολύ οριακή.

Ωστόσο, το 3-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τους Κρητικούς βάσει εικόνας να παίρνουν από το ματς αυτό που άξιζαν.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ιτσιος, Ντέτλερ, Κατάλντι (90’+3′ Καλλιτσουνάκης) Τσορνομάζ, Μηλιώτης (85′ Κόλα) Μύλερ, Βουό (80′ Μπλανκ Καζάου) Αντερέγκεν

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος):Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Χατζηκυριάκος) Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος) Α. Χριστόπουλος, Γεωργέας (62′ Δημητρίου) Πάπα (38′ Γκολφίνος) Κοσίδης.

Διαιτητής: Γιάννης Ρούτσης (ΕΠΣ Κορίνθου)
Βοηθοί: Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου) Γιώργος Βλαχάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
4ος: Ραφαήλ Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X