ΑΕΚ: Τι ψάχνει στις μεταγραφές, οι σκέψεις του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Τι ψάχνει στις μεταγραφές, οι σκέψεις του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα ψάχνει η ΑΕΚ του Αλμέιδα τον Γενάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχοντας μπει στην επανεκκίνηση της σεζόν, η ΑΕΚ έχει διπλό στόχο. Αφ’ ενός, να βρεθεί η ομάδα στο εξαιρετικό επίπεδο που βρισκόταν πριν τη διακοπή και αφ’ ετέρου, να αποφασίσει ποιες θα είναι συνολικά οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν. Διότι, μπορεί η Ενωση να έχει ήδη μια σημαντική κίνηση με την προσθήκη του Φερνάντες, να έχει ληφθεί απόφαση και να αναζητείται ένα στόπερ ποιότητας, αλλά είναι ακόμα υπό σκέψη η περαιτέρω ενίσχυση με αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό.

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ μετά τη διακοπή, αυτό του Κυπέλλου με την Κηφισιά, έδειξε αρκετά πράγματα. Ο Χατζισαφί που επιλέχθηκε για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι μια λύση που προσδίδει ασφάλεια, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί πως κάνει τη διαφορά. Ακόμα και στο ματς της Πέμπτης, δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες, δεν είχε έντονη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Παράλληλα, ο Σιντιμπέ που μπορεί να παίξει και αριστερά, έδειξε αρκετά βαρύς και χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στο ιδανικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις των μεσοεπιθετικών, υπάρχουν αυτήν την εποχή πολλά ζητήματα. Είναι νοκ άουτ Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Αμραμπατ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έδιναν δίδυμα πρώτης γραμμής στις δύο πτέρυγες. Οι περισσότεροι ετοιμάζονται για να είναι διαθέσιμοι στο ματς με το Βόλο, αλλά σε μια μακρά σεζόν, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για τις ανάγκες που θα προκύψουν, έστω και εάν υπάρχει και ο Φερνάντες ήδη.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια του κειμένου 

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X