Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας θέλει η ΑΕΚ Β' (13:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας θέλει η ΑΕΚ Β' (13:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' μετά τη νίκη κόντρα στην Προοδευτική, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tον ΟΦ Ιεράπετρας αντιμετωπίζει σήμερα (13:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) η ΑΕΚ Β’, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Προοδευτικής του Αντώνη Νικοπολίδη στο «Σεραφείδειο» και πλέον είναι έτοιμη για να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι στο ματς κόντρα στον σύλλογο του Κορυδαλλού, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και με το αυτογκολ του Πάβλας(52′) την κεφαλιά του Ντάικο (67′) και την γκολάρα του Σκόνδρα (στο 90′) έφτασε στη νίκη.
Πλέον στόχος είναι να… επεκταθεί το καλό σερί κόντρα σε μία ομάδα που είναι στα… μέτρα των «κιτρινόμαυρων» που φέτος έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σύγκριση με πέρσι.

Όσον αφορά στον ΟΦ Ιεράπετρας, προέρχεται από την ήττα με 1-0 στην έδρα της Κηφισιάς, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει το Αιγάλεω (0-2), τον ΠΑΟ Ρουφ (4-0) και την Προοδευτική (2-1), ενώ έχει ηττηθεί με 2-1 από την Καλλιθέα εκτός έδρας και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η ΑΕΚ Β’ είναι στην 9η.

Οι Κρητικοί μάλιστα έκαναν και… κάλεσμα στον κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει την ψυχολογική και σωματική κούραση που υπάρχει απότ ους συνεχόμενους αγώνες.

Όσον αφορά στον διαιτητή της αναμέτρησης, αυτός θα είναι ο Ρούτσης από τον σύνδεσμο Κορίνθου, ενώ βοηθοί θα είναι οι Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Βλαχάκης (Ρεθύμνου) και τέταρτος ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X