Μουντιάλ 2022: Μαρόκο και Κροατία για το... γόητρο και το χαμόγελο της τρίτης θέσης

Μουντιάλ 2022: Μαρόκο και Κροατία για το... γόητρο και το χαμόγελο της τρίτης θέσης
Photo Credits: INTIME

Σήμερα ο μικρός τελικός του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη «μάχη» του μικρού τελικού του Μουντιάλ 2022 ρίχνονται σήμερα Μαρόκο και Κροατία (17:00, ΑΝΤ1), εκεί όπου μπορεί να μην υπάρχει τρόπαιο, αλλά το γόητρο είναι μεγάλο.

Η Κροατία προέρχεται από την ήττα με κατεβασμένα χέρια από την Αργεντινή με 3-0. Το σύνολο του Ζλάτκο Ντάλιτς δέχθηκε δύο τέρματα σε μικρό χρονικό διάστημα προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο ο Χούλιαν Άλβαρες πέτυχε ακόμη ένα, με τη «χρβάτσα» να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Από την άλλη, το Μαρόκο παρότι είχε για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετική παρουσία κόντρα στη Γαλλία, οι «τρικολόρ» χωρίς να… πατήσουν το γκάζι, βρήκαν ένα γκολ στην αρχή και άλλο ένα προς το τέλος της αναμέτρησης και υπέταξαν τους Αφρικανούς, οι οποίοι για να φτάσουν ως τα ημιτελικά είχαν αποκλείσει τις Ισπανία και Πορτογαλία.

Όσον αφορά στο ματς, οι Κροάτες σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, ενώ το Μαρόκο με ό,τι καλύτερο διαθέτουν.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μία φορά στο παρελθόν, και μάλιστα στην πρεμιέρα τους στους ομίλους της διοργάνωσης, με το παιχνίδι να τελειώνει χωρίς σκορ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς/ 4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ. Σόσα – Μόντριτς, Κόβατσιτς – Βλάσιτς, Μάγιερ, Πέρισιτς – Λιβάγια.
Μαρόκο (Ουαλίντ Ρεγκραγκί/ 4-3-3): Μπόνο – Χακίμι, Νταρί, Ελ Γιαμίκ, Ατιγιάτ Αλλάχ – Ουνάχι, Άμραμπατ, Αμαλά – Ζιγέκ, Μπουφάλ, Εν-Νεσίρι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X