ΑΕΚ: Έτσι δουλεύει την ομάδα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Έτσι δουλεύει την ομάδα ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν είχε φρεσκάδα στο πρώτο ματς της επανεκκίνησης, αλλά ο Αλμέιδα έχει πλάνο για να είναι έτοιμη η ομάδα του όταν πρέπει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά, πήρε τη νίκη και ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με 2-0 της Κηφισιάς στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ωστόσο, είναι αλήθεια, ότι η απόδοση των «κιτρινόμαυρων» δεν κινήθηκε στα πολύ υψηλά στάνταρ που είχαν οι ίδιοι θέσει, με τις εμφανίσεις τους στο πρώτο μισό της σεζόν. Από την ΑΕΚ φαινόταν να λείπει η φρεσκάδα, δεν ήταν σαρωτική όπως είχε συνηθίσει με έντονο πρέσινγκ ψηλά και ταχύτατες μεταβάσεις.

Σαφέστατα, μια εξήγηση γι’ αυτό προκύπτει από την 11άδα. Ηταν ένα σχήμα που δεν είχε παίξει καλά καλά ούτε σε οικογενειακό δίτερμα, με παίκτες που κλήθηκαν να βρουν «χημεία» κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε πρόβλημα να πάει το ματς στη σκληράδα. Φάνηκε πάντως, πως ακόμα υπήρχαν παίκτες που εμφανίζονταν σαν «πιασμένοι» από την ένταση των προπονήσεων, που συνεχίζουν να είναι σε πολύ υψηλούς ρυθμούς ακόμα και μετά την επιστροφή από την Ολλανδία και τη μίνι προετοιμασία.

Διαβάστε πώς δουλεύει την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X