Μεγάλη διοργάνωση στο γήπεδο της ΑΕΚ - Στα Λιόσια η πρώτη παγκόσμια διοργάνωση καράτε για το 2023

ΑΕΚ: Δωρεάν η είσοδος για τις γυναίκες στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών
Photo Credits: INTIME

H πρώτη παγκόσμια διοργάνωση καράτε για το 2023 θα γίνει στο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ!

Μια σπουδαία διοργάνωση αναμένεται να γίνει στο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, στα Λιόσια.

Ο λόγος για πρώτη Παγκόσμια διοργάνωση Καράτε του 2023, η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως 15 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καράτε

Τον Ιανουάριο η Αθήνα γίνεται το επίκεντρο του Παγκόσμιου Καράτε. Ακριβώς σε ένα μήνα, το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου 2023 η πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει ένα από τα πέντε τουρνουά που εντάσσονται στη σειρά Κ1 Series A της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WKF).

Το Athens 2023 K1 Series A θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια. Η Αθήνα θα γίνει πόλος έλξης για καρατέκα από όλο τον πλανήτη καθώς ήδη οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 1.100 από 70 χώρες. Μαζί με τους προπονητές, τους διαιτητές και τους συνοδούς, υπολογίζεται ότι τον Ιανουάριο στην Αθήνα θα ταξιδέψουν περίπου 3.000 άτομα που σχετίζονται με τη διοργάνωση.

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες στα Kata και σε όλες τις κατηγορίες Kumite.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε εργάζεται με γοργούς ρυθμούς για την απρόσκοπτη προετοιμασία και διεξαγωγή της πρώτης μεγάλης διοργάνωσης καράτε που αναλαμβάνει η χώρα μας την τελευταία δεκαετία.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της WKF που θα μεταδώσει τους αγώνες μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Χορηγός του Athens 2023 K1 Series A είναι η ΔΕΗ ανανεώσιμες Μ.Α.Ε. και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X