Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πανσερραϊκός πλησιάζει... στην ΑΕΚ - Κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πανσερραϊκός πλησιάζει... στην ΑΕΚ - Κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός που κέρδισε άνετα τον Απόλλωνα Πόντου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος για τα προημιτελικά είναι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε άνετα με 3-0 του Απόλλων Πόντου, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού παίζει με την ΑΕΚ, η οποία μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 2-0, είναι με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Στην ομάδα των Σερρών παίζουν μάλιστα και τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ, οι Ανάκογλου, Γιαννίκογλου και Πεταυράκης.

Όσον αφορά στο ματς, οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους κι άνοιξαν το σκορ στο 11΄, όταν μετά από κάθετη πάσα του Μασκανάκη ο Κανίς με πλασέ βρήκε δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μέχρι την ολοκλήρωση του α΄ημιχρόνου.

Στο 13΄κεφαλιά του Καλογέρη πέρασε πάνω από την εστία του Κατσικά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Αραβίδη από καλή θέση στο 31΄.

Στο 51΄τα Λιοντάρια ζευγάρωσαν τα τέρματα τους. Ο Κανίς με ασίστ πάσα βρήκε τον Κατσαντώνη ξεμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή κι αυτός σαν σε προπόνηση. έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56΄να κάνει το 3-0 με το πλασέ που επχείρησε από θέση βολής να περνάει λίγο άουτ. Ο Κωστίκα δεν μπόρεσε με κοντινή προβολή να κερδίσει τον Κατσικά στο 61΄με τον Απόλλωνα Πόντου να χάνει έτσι μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Στο 79΄ο Στίνα «χόρεψε» την άμυνα του Απόλλωνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σοφιανό που με κοντινό πλασέ βρήκε στόχο (3-0)

Ο Πανσερραϊκός «κλείδωσε» την…καθαρή νίκη του και απέκτησε έτσι ισχυρότατο πλεονέκτημα – εν όψει του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει – για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νάσερ, Κωστίκα, Αμαραντίδη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

Δείτε εδώ:




Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X