Παπασταμάτης: «Θα κάνουμε τα πάντα να διορθώσουμε τα προβλήματα- Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ξεκαθάρισε πως θα γίνει ότι πρέπει για να διορθωθούν τα προβλήματα και η ομάδα να πανηγυρίσει τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τελευταίες δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί να έφεραν απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΚ αλλά η διοίκηση αντιμετωπίζει όπως πάντα την κατάσταση με ηρεμία και νηφαλιότητα.

Ειδικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος έχει αποδείξει πως κάθε φορά που εντοπίζει ένα πρόβλημα κάνει τα πάντα για να το λύσει. Αυτό θα κάνει και αυτή την φορά ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο greekhandball.com έδωσε το στίγμα του για τη συνέχεια σχολιάζοντας: «Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτά που είπαμε. Βλέπουμε τα προβλήματα και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα διορθώσουμε. Παραμένει στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι θα είμαστε εμείς που θα το πανηγυρίσουμε».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X