Στα... χέρια της Stoiximan η Super League - Συμφωνία για πάνω από 9 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια!

Στα... χέρια της Stoiximan η Super League - Συμφωνία για πάνω από 9 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Με ομόφωνη απόφαση της Super League έγινε δεκτή η σούπερ πρόταση της Stoiximan

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συμφωνία και… εγένετο η Stoiximan Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τελικά ομόφωνα σήμερα να κάνει δεκτή την πρόταση της Stoiximan, η οποία και θα φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της Λίγκας.

Συγκεκριμένα η προσφορά της έφτανε στα 9.450.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ήταν οριακά μεγαλύτερη από εκείνη της Novibet (9.300.000 ευρώ για 2,5 χρόνια), η οποία ωστόσο περιλάμβανε και οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια από μέρους της, φτάνοντας στα 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη η Super League θα προχωρήσει τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τη Stoiximan μέσω της ανταλλαγής των σχετικών εγγράφων κι αναμένεται άμεσα να πάρει κι επίσημη μορφή. Φυσικά η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα δώσει και το όνομά της στο πρωτάθλημα και θα μπει δίπλα σε εκείνο της Super League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποσό που θα εισπράξει η Λίγκα από τη Stoiximan, είναι περίπου διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και φυσικά θα αποτελέσει μία σημαντική ανάσα για αρκετές ομάδες, προσφέροντας παράλληλα τα εφόδια για τη βελτίωση του προϊόντος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X