Σιγά μην...σκάσει ο Νεϊμάρ: Με το που γύρισε από το Κατάρ διοργάνωσε... παρτάρα!

Σιγά μην...σκάσει ο Νεϊμάρ: Με το που γύρισε από το Κατάρ διοργάνωσε... παρτάρα!
Photo Credits: INTIME

Δεν τον επηρέασε ιδιαίτερα ο αποκλεισμός της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χαμός επικρατεί στην Βραζιλία με κεντρικό πρόσωπο τον Νεϊμάρ, με τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την συνέχεια του Μουντιάλ να μην τον επηρεάζει τόσο τελικά, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, με το που γύρισε από το Κατάρ, διοργάνωσε πάρτι.

Ίσως και για να ξεχάσει την πίκρα του, διοργάνωσε μια… παρτάρα στο πολυτελές σπίτι της αδερφής του, Ραφαέλα, στο Σάο Πάουλο.

Προσπάθησε, μάλιστα, ο Νεϊμάρ να είναι διακριτικός για να μην τον «πιάσουν» στο στόμα τους οι κακές γλώσσε και γι’ αυτό είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην χρησιμοποιούν τα κινητά τους και να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτι που τελικά δεν κατάφερε καθώς τώρα τον συζητά όλη η Βραζιλία και όχι για καλό. Στο πάρτι συμμετείχαν και άλλοι Βραζιλιάνοι διεθνείς, ενώ είχαν προσκληθεί μοντέλα, καλλιτέχνες και άλλες διασημότητες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X