Μέσι: «Κραχ» με τη φανέλα του, δεν υπάρχει απόθεμα!

Μέσι: «Κραχ» με τη φανέλα του, δεν υπάρχει απόθεμα!
Photo Credits: INTIME

Ολοι ζητάνε μία φανέλα του Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός για μία φανέλα του Μέσι!

Είναι τόσες πολλές οι παραγγελίες που δέχονται τα καταστήματα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, που λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, που δηλώνεται αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν!

Όλοι θέλουν να έχουν μια φανέλα του Μέσι με την «αλμπισελέστε», αλλά φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής, αναφέρει:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν και είναι προς το συμφέρον μας να πουλήσουμε περισσότερα. Είναι θέμα της Adidas και υπάρχουν προβλήματα στη χώρα που την επηρεάζουν, όπως εμπόδια στις εισαγωγές και στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην τεράστια ζήτηση».

Η εταιρεία αθλητικών ειδών εξήγησε πως δεν μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή της τώρα καθώς δεν είχε προβλεφθεί τόσο μεγάλη ζήτηση. Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά η ζήτηση παραμένει εξαιρετικά μεγάλη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X