Φαν Βέερτ: «Είμαι χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία και ικανοποιημένος που σκόραρα και κερδίσαμε»

Φαν Βέερτ: «Είμαι χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία και ικανοποιημένος που σκόραρα και κερδίσαμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Τομ Φαν Βέερτ μετά το Κηφισιά-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 0-2 την Κηφισιά με τον Τομ Φαν Βέερτ να ανοίγει λογαριασμό με τα κιτρινόμαυρα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ.

Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ένα 0-2 είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν πιάσαμε την τοπ απόδοση που θέλαμε, αλλά δεν μας έκανε φάσεις ο αντίπαλος. Μπήκαμε καλά. Είναι καλό αποτέλεσμα».

Για τον συγχρονισμό του και τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του; «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία και ήμουν στην αρχική 11άδα και έπαιξα σε όλο το παιχνίδι. Είχα τραυματισμό, υπήρξε μετά η διακοπή λόγω Μουντιάλ και ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι η φυσική μου κατάσταση. Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος και χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X