«Η ΕΠΟ σκέφτεται να απολύσει τον Γκουστάβο Πογιέτ και να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος!»

«Η ΕΠΟ σκέφτεται να απολύσει τον Γκουστάβο Πογιέτ και να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος!»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα συνδέει τον Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» από τον έγκυρο Πορτογάλο δημοσιογράφο Πέδρο Σεπούλβεδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του η ΕΠΟ σκέφτεται να απολύσει τον Πογιέτ για να ξαναφέρει στον πάγκο της Εθνικής τον Φερνάντο Σάντος!

Συγκεκριμένα, γράφει ο Σεπούλβεδα στον λογαριασμό του στο Twitter: «Αποκλειστικό. Η Εθνική Ελλάδας εξετάζει την απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ για να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος. Ο νυν προπονητής της Ελλάδας έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2023 και η ιδέα είναι ο Φερνάντο Σάντος να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2024».

Μένει να δούμε, φυσικά, αν η παραπάνω είδηση επιβεβαιωθεί. Θυμίζουμε, ο 68χρονος, πλέον, Φερνάντο Σάντος κάθισε στον πάγκο της «γαλανόλευκης» από το 2010 έως το 2014, οδηγώντας την στα προημιτελικά του EURO 2012 και στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

Ο Σάντος, το απόγευμα της Πέμπτης έμεινε κι επισήμως ελεύθερος καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με την Πορτογαλία μετά από 8 χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Ο Σάντος είχε συμβόλαιο μέχρι και το πέρας του Euro 2024, όμως όταν λύθηκαν κάποια τυπικά προβλήματα που είχαν προκύψει πριν από το Μουντιάλ, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X