Τέλος και επίσημα ο Σάντος από την Πορτογαλία!

Τέλος και επίσημα ο Σάντος από την Πορτογαλία!
Photo Credits: INTIME

Έκλεισε ο κύκλος του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος και επίσημα ο Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο των Πορτογάλων, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ του Κατάρ, από το Μαρόκο.

8 χρόνια, και δύο τρόπαια, ήταν ο απολογισμός του Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας, ο οποίος μεταξύ άλλων κατάφερε να φέρει τους «Ίβηρες» σε τροχαιά πρωταθλητισμού μετά από αρκετά χρόνια.

Ο 68χρονος προπονητής αφήνει την Πορτογαλία, αφού την οδήγησε στα μοναδικά τρόπαια της ιστορίας τους, το Euro 2016 και το Nations League 2018-2019. Αναλαμβάνοντας το καλοκαίρι του 2014, είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της χώρας (109), τις περισσότερες νίκες (67), τις περισσότερες ισοπαλίες (23), τις περισσότερες ήττες (19) και το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό νικών (61,47%).

Η πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ είναι η τρίτη καλύτερη στην ιστορία της χώρας, όμως τόσο ο αποκλεισμός από το Μαρόκο, όσο και το επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οδήγησαν την ομοσπονδία σε αναζήτηση νέου προπονητή ύστερα από 8 χρόνια.

Ο Σάντος είχε συμβόλαιο μέχρι και το πέρας του Euro 2024, όμως όταν λύθηκαν κάποια τυπικά προβλήματα που είχαν προκύψει πριν από το Μουντιάλ, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του.

Η διάδοχη κατάσταση δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, με ονόματα όπως του Ζοζέ Μουρίνιο να αποτελεί την προτεραιότητα της ομοσπονδίας, έστω και με παράλληλη εργασία στη Ρόμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X