Στο στόχαστρο της Έλτσε ο Μάνου Γκαρθία του Άρη

Στο στόχαστρο της Έλτσε ο Μάνου Γκαρθία του Άρη
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο της ισπανικής Έλτσε φέρεται να βρίσκεται ο Μάνου Γκαρθία του Άρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ισπανικής Έλτσε φέρεται να βρίσκεται ο Μάνου Γκαρθία δίχως, μέχρι στιγμής, να έχει καταθέσει πρόταση στον Άρη.

Η Έλτσε βρίσκεται στην τελευταία θέση του ισπανικού Πρωταθλήματος, με ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης στη μεγάλη κατηγορία και πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή προσλαμβάνοντας τον Πάμπλο Ματσίν. Ο Ισπανός προπονητής απαίτησε την άμεση ενίσχυση της ομάδας και πέραν της εισήγησης του Πέρε Πονς (σ. σ. ο αμυντικός χαφ είχε απασχολήσει τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι) ζήτησε και του Μάνου Γκαρθία του Άρη.

Για την ακρίβεια, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elgodigital», ο Ματσίν ζήτησε αυτούς τους δύο παίκτες. «Ο Μάνου Γκαρθία ανήκει στον Άρη και δεν αμφισβητείται η ποιότητά του. Τώρα περιμένει μια νέα πρόταση για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Η Έλτσε μπορεί να του δώσει μια νέα ευκαιρία και είναι βέβαιο ότι ο Πάμπλο Ματσίν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προσεγγίσει τον επιθετικό μέσο. Όχι μόνο για τη φετινή χρονιά αλλά σαν κίνηση μέλλοντος για την ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Βέβαια, ο Μάνου Γκαρθία στοιχειοθέτησε την πιο δαπανηρή επένδυση του Άρη καθώς προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων του το περσινό καλοκαίρι έναντι ενός ποσού περί των 4.000.000 ευρώ. Πέραν τούτου δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση για την παραχώρησή του. Μέχρι στιγμής η Έλτσε δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης κι αν θελήσει να αποκτήσει τον 24χρονο Ισπανό, πέραν του ότι θα πρέπει να το θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, κυρίως όμως θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X