ΑΕΚ: Αποχωρούν Μόγια, Γιούκιτς- Χειρουργείο ο Καλόμοιρος!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για τους τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται το τελευταίο διάστημα από τον Αλέξη Αλβανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο διάστημα εύλογα είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά στον κόσμο της ΑΕΚ η μη χρησιμοποίηση των Νάτσο Μόγια, Νίκολα Γιούκιτς αλλά και του Γιάννη Καλόμοιρου.

Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση περίμενε να περάσουν πρώτα τα κρίσιμα παιχνίδια στην Ευρώπη και αυτό με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή της στη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση ενημερώνοντας και το τι γίνεται με τους παραπάνω παίκτες.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μόγια ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα και σύντομα η Ερασιτεχνική θα ενημερώσει και επίσημα για τους λόγους τους «διαζυγίου». Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός ομάδας εδώ και πολύ καιρό. Την πόρτα της …εξόδου θα ακολουθήσει και ο Γιούκιτς ο οποίος τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στον ώμο και να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Καλόμοιρος που ταλαιπωρείται από την αρχή της περιόδου με πρόβλημα στο γόνατο που δεν του επιτρέπει την πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, φαίνεται ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αφού η συντηρητική αγωγή που προτιμήθηκε αρχικά, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γεγονός που θα οδηγήσει στη λύση της αρθροσκόπησης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X