ΑΕΚ: «Καίει» το φύλλο αγώνα τον Ολυμπιακό- Δύο διακοπές λόγω ρίψης αντικειμένων

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι έγραψαν οι παρατηρητές για τις δύο διακοπές του αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα έγιναν απόψε στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό της Ηλιούπολης δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τους διαιτητές του αγώνα.

Άλλωστε οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν τουλάχιστον δύο φορές το παιχνίδι για να καθαριστεί από τα αντικείμενα που είχαν ρίξει στον αγωνιστικό χώρο.

Το φύλλο αγώνα «καίει» τους «ερυθρολεύκους» καθώς οι παρατηρητές έγραψαν και για τις δύο διακοπές που έγιναν λόγω ρίψης αντικειμένων τόσο στο γήπεδο όσο και προς την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ. Το φύλλο αγώνα βέβαια αναφέρει μόνο για τις δύο διακοπές χωρίς να κάνει λόγω για τα συνεχή φτυσίματα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Οι παρατηρητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα:

«Στο 13:35 έγινε διακοπή του αγώνα διότι έγινε ρίψη υγρών αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά των φιλάθλων του γηπεδούχου σωματείου. Στο 23:20 έγινε δεύτερη διακοπή του αγώνα διότι έπεσαν δύο μπουκαλάκια με νερό εντός του αγωνιστικού χώρου από την πλευρά των φιλάθλων των γηπεδούχων προς τους παίκτες της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να γίνει σύσταση από τα μεγάφωνα»

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X