Με παίκτες από την ΑΕΚ Β' η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

Με παίκτες από την ΑΕΚ Β' η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με Κηφισιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με αρκετές απουσίες και παίκτες από τη Β' ομάδα η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα εξακολουθεί να έχει διεθνείς υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα επιστράτευσε τον νεαρό Σκόνδρα από τη Β’ ομάδα για να καλυφθούν οι απουσίες ειδικά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ συνολικά 6 είναι οι παίκτες της ΑΕΚ Β’ στην αποστολή.

Τέλος, στην αποστολή βρίσκονται και οι Ορμπελίν Πινέδα, Νταμιάν Σιμάνσκι και Εχσάν Χατζισαφί, οι οποίοι έχουν επανενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) εκτός έδρας αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κηφισιά, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας.

Με παίκτες από την ΑΕΚ Β' η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X