H Stoiximan δίνει 9 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια στη Super League!

H Stoiximan δίνει 9 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια στη Super League!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη «μάχη» γίνεται για την κεντρική χορηγία της Super League με τη Stoiximan να δίνει 9 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη «μάχη» γίνεται για την κεντρική χορηγία της Super League.

Το SDNA αποκάλυψε νωρίτερα την πρόταση ύψους 21 εκατ. ευρώ της Novibet, η οποία αφορά σε deal διάρκειας 5,5 ετών και φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα χρήματα που εισέπραττε ο συνεταιρισμός τα προηγούμενα χρόνια, αφού τα ποσά για την ονοματοδοσία δεν ξεπερνούσαν τα 2 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώναμε ωστόσο, η Novibet δεν “παίζει” μόνη της, καθώς είναι έντονο το ενδιαφέρον και της Stoiximan, όπως αποτυπώνεται στην επίσης πολύ υψηλή προσφορά που έχει καταθέσει για την ονοματοδοσία της Super League.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι προσφέρει το ποσό των 9 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ήτοι μέχρι το 2025.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, κι εδώ το αντίτιμο είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα δώσει επίσης πολύ μεγάλη ανάσα στις ΠΑΕ. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πλεονέκτημα της Stoiximan είναι ότι έχει ήδη υπό τη σκέπη της τρεις μεγάλες ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X