ΑΕΚ: Ο μεγάλος γρίφος του Αλμέιδα για την επανεκκίνηση της σεζόν

ΑΕΚ: Ο μεγάλος γρίφος του Αλμέιδα για την επανεκκίνηση της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της και κόντρα στην Κηφισιά θα είναι μια πρόβα για τα προσεχώς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το πρώτο ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με την Κηφισιά, θα έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η κατηγορία που τους χωρίζει, ακόμα και η έδρα της Ριζούπολης που μόνο άγνωστη δεν είναι για τους «κιτρινόμαυρους», θα έκαναν την πρόκριση σε διπλά παιχνίδια να φαίνεται τυπική διαδικασία. Ωστόσο, η αυριανή επανεκκίνηση της ΑΕΚ έχει πολλά ζητήματα.

Σαφέστατα, το πρώτο ζητούμενο που αφορά κάθε ομάδα που επιστρέφει έπειτα από αυτήν τη μηνιαία διακοπή για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφορά την κατάσταση που θα επανέλθει. Η ΑΕΚ έκλεισε το πρώτο μισό με τη γλυκιά εικόνα της επιβλητικής εμφάνισης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έστω και εάν δεν συνδυάστηκε με νίκη. Τα φιλικά με Σερένγκ και ΟΦΗ έδειξαν πως η Ενωση συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, αλλά αυτό πάντα πρέπει να αποδειχθεί σε ένα επίσημο παιχνίδι, κόντρα σε αντίπαλο που σίγουρα έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Βέβαια, για την ΑΕΚ το θέμα αφορά και με ποιους θα πορευθεί απέναντι στην Κηφισιά. Σε άλλες συνθήκες, το πρώτο ματς κυπέλλου θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν χρόνο παίκτες με λίγες συμμετοχές και να υπήρχε εκτεταμένο ροτέισον. Στο αντίστοιχο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλμέιδα είχε αλλάξει την 11άδα του κατά τα 9/11 (είχε διατηρήσει μόνο Αραούχο και Ελίασον), αλλά αυτό δεν τον είχε επηρεάσει.

Δέκα απουσίες!

Τώρα; Η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στη σεζόν με πολλά ερωτηματικά και περιορισμένες επιλογές. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας και μεσοεπιθετικά, οι λύσεις είναι μετρημένες. Ο Ελίασον και ο Μοχαμάντι είναι νοκ-άουτ, όπως και οι Αμραμπατ και Τσούμπερ, οι οποίοι στοχεύουν να είναι διαθέσιμοι τουλάχιστον με τον Βόλο.

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X