Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για τα επεισόδια με την Ρέτζιο Εμίλια!

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για τα επεισόδια με την Ρέτζιο Εμίλια!
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ λόγω της τιμωρίας δίνει δώρο στον κόσμο της εισιτήρια για τα παιχνίδια πρωταθλήματος

«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών… έπεσε για την ΑΕΚ εξαιτίας των επεισοδίων πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Ρέτζιο Εμίλια.

Τα επεισόδια στα Άνω Λιόσια πριν από το τζάμπολ του ματς με τη Ρέτζιο Εμίλια αναμενόταν εξ αρχής κοστίσουν στην ΑΕΚ με κίνδυνο τιμωρίας.

Η ΑΕΚ ήταν υπότροπος από την περσινή σεζόν και τα όσα είχαν γίνει με τη λετονική Ρίγα. Για αυτό και η ποινή η οποία επιβάλλεται στην «Βασίλισσα» είναι βαριά.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ σε ανακοίνωσή της, το νομικό της τμήμα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της. Ως… δώρο στους φίλους της, η Ένωση αποφάσισε να αποζωμίωσει του κατόχους διαρκείας που θα χάσουν τα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια με ένα εισιτήριο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρια

Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών («κεκλεισμένων των θυρών») τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο tickets@aekbc.gr. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X