ΑΕΚ: Νίκη σήμερα (17:00) με Αναγέννηση Άρτας με το βλέμμα στα πλέι οφ

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Αναγέννηση Άρτας με μοναδικό στόχο τη νίκη 4ααδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα στις 17:00 την Αναγέννηση Άρτας στο «Γ. Κασιμάτης» για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς με νίκη η «Ένωση» θα παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι. Η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν με 8 πόντους. Η Ένωση θα παραταχθεί πλήρης, ενώ από πλευράς Άρτας θα λείψει και πάλι η περιφερειακή Αναστασία Μέτλεσκα. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα έξω από το γήπεδο. Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά από το AEK A.C. TV. Ο Γιάννης Ανταλής θα έχει στην διάθεσή του όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ρένια Μανδά σχολίασε στο aek.gr για τον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση: «Ερχόμαστε μετά από μια βδομάδα που δεν είχαμε κάποια αγωνιστική υποχρέωση. Έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε την νίκη και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το καταφέρουμε».

Η Λένα Μούρνου από την Αναγέννησης Άρτας τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία σειρά αγώνων που ήταν όλα ντέρμπι. Αυτό μας έχει βοηθήσει στο να αποκτήσουμε ρυθμό και συνοχή. Είναι ένα σημαντικό ματς για τον αρχικό στόχο της τετράδας».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X