Μουντιάλ 2022 - Μέσι: Αργεντινή ρεπόρτερ ευχαρίστησε τον Λίο για την ευτυχία που προσφέρει στις ζωές πολλών ανθρώπων! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022 - Μέσι: Αργεντινή ρεπόρτερ ευχαρίστησε τον Λίο για την ευτυχία που προσφέρει στις ζωές πολλών ανθρώπων! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λόγια που συγκίνησαν τον Λίο Μέσι από την Αργεντινή ρεπόρτερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λιονέλ Μέσι ήταν εξαιρετικός για ακόμα μια φορά με την Αργενιντή την οποία … «τραβάει» από το χέρι και την οδηγεί εκ του ασφαλούς σε έναν ακόμα τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια συμπατριώτισσά του δημοσιογραφός, η Σοφία Μαρτίνες που εργάζεται στο Television Publica, μίλησε με τον «Πούλγκα» μετά την λήξη του ημιτελικού με την Κροατία, και αντί για ερωτήσεις, θέλησε να κάνει μια μεγάλη εισαγωγή για το τι σημαίνει «Μέσι» για τους Αργεντινούς αλλά και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, όπως και το «στίγμα» που έχει αφήσει στο ποδόσφαιρο.

Δείτε την συνέντευξη του Μέσι


«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, και δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι οι Αργεντινοί θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα. Θέλω απλώς να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το γεγονός ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Πραγματικά, άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη. Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ», ανέφερε η Αργεντινή ρεπόρτερ στον Μέσι προκαλώντας την αμηχανία του.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X