Όλα για τη νίκη- Η ΑΕΚ σήμερα στις 21:00 κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη

ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ 18-22 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 τον Ολυμπιακό με τη νίκη να αποτελεί παραπάνω από μονόδρομος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και στρέφει την προσοχή στις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 21:00 που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Το ντέρμπι κορυφής της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier που θα κρίνει την πρώτη θέση στην βαθμολογία και σε μεγάλο βαθμό την κορυφή στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας. Η «Ένωση» καλείται να ξεπεράσει και την κούραση από το ταξίδι στη Σουηδία και να …θυμηθεί το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο με τη νίκη να αποτελεί παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για την βαθμολογία  αλλά κυρίως για λόγους γοήτρου καθώς μετά το δύσκολο αποτέλεσμα κόντρα στην Αλίνγκσας χρειάζεται μια μεγάλη νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα παίξουν στο κλειστό της Ηλιούπολης που αποτελεί την ιστορική πρώτη έδρα της ΑΕΚ, τα δύο πρώτα χρόνια (2005-2007) της δημιουργίας του τμήματος χάντμπολ, ενώ τη φετινή χρονιά, είναι η έδρα του Ολυμπιακού. Η Ένωση είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Handball Premier και βρίσκεται στην 1η θέση στους 21 πόντους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν στη 2η θέση με 20, τρέχοντας νικηφόρο σερί 10 αγωνιστικών. Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με 25-22 στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Κροάτη αριστερό ίντερ Στίπε Μαντάλινιτς να σημειώνει 9 γκολ.

Μαντάλινιτς: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ, Στίπε Μαντάλινιτς με δηλώσεις του στο aek.gr στάθηκε στο δύσκολο ταξίδι της ομάδας στη Σουηδία και τόνισε πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς στην Σουηδία. Είμαστε εξαντλημένοι σωματικά και συναισθηματικά. Το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα. Αλλά εμείς θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύουμε στις πιθανότητες μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης σχολίασε από την μεριά του στο σάιτ της ΟΧΕ: «Σίγουρα μετά από έναν εκτός πλάνων αποκλεισμό από την Ευρώπη η ομάδα επέστρεψε στενοχωρημένη. Και είναι λογικό όταν έχεις υψηλούς στόχους, αλλά θεωρώ ότι ξέρουμε και έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έτσι οφείλει να κάνει μια ομάδα. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα φέρει αλλαγές στο παιχνίδι του και θα εμφανιστεί διαφορετικός. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε για να το κερδίσουμε. Δουλεύουμε από την αρχή της χρόνιας για τέτοια ματς. Θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όλα όμως θα κριθούν τον Μάιο».

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X