Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα - Ανακόλουθος στις δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του ΟΣΦΠ

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα - Ανακόλουθος στις δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του ΟΣΦΠ
Photo Credits: INTIME

Τη συμφωνία της με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε η κάτοχος του Copa Libertadores, Φλαμένγκο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συμφωνία της με τον Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε η κάτοχος του Copa Libertadores, Φλαμένγκο.

«Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα για την θέση του προπονητή το 2023», ανέφερε η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 54χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κάθισε φέτος στον πάγκο της Κορίνθιανς, μία από τις μεγαλύτερες αντιπάλους της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην πρώτη του εμπειρία στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει για «οικογενειακούς λόγους».

Στη συνέχεια, διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπογράψει σε άλλη βραζιλιάνικη ομάδα και ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πορτογαλία.

«Πρέπει να βοηθήσω να σταθεροποιηθεί λίγο η διαδικασία της νόσου της πεθεράς μου, που μένει στο σπίτι μου. Γι’ αυτό πρέπει να επιστρέψω», είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ESPN Βραζιλίας. Αντ’ αυτού όχι μόνο παρέμεινε στη χώρα της σάμπα, αλλά υπέγραψε και σε μία εκ των μεγαλύτερων αντιπάλων της Κορίνθιανς! Με απλά λόγια φάνηκε ανακόλουθος των δηλώσεών του.

Ο Περέιρα θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Ντορίβαλ Τζούνιορ, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο μήνα, εν μέσω έντονων αποκλίσεων με το διοικητικό συμβούλιο της πιο δημοφιλής ομάδας στη χώρα και παρά την κατάκτηση του Copa Libertadores το 2022.

Ο Ντορίβαλ Τζούνιορ θωρείται ως έναν από τους πιθανούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Τίτε στην εθνική Βραζιλίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X