ΑΕΚ: Επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα ο Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, τόσο στο Κύπελλο με την Κηφισιά, όσο και για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος απέναντι σε Λαμία και Βόλο.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε κανονικά μιας και χθες απουσίασε από το κανονικό πρόγραμμα κάνοντας αποφόρτιση. Έτσι είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τα επόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε και σήμερα ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όλο το προηγούμενο διάστημα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμείδα, τόσο στην μίνι προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όσο και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό με την Σερένγκ, αλλά και τον ΟΦΗ επί ελληνικού εδάφους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γκατσίνοβιτς λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, όπως είπε και χθες ο Ματίας Αλμέιδα. Μαζί του προπονήθηκε και ο Στίβεν Τσούμπερ που αναμένεται να ανεβάσει στροφές για να είναι έτοιμος στα επόμενα ματς, αλλά και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος επέστρεψε από το Κατάρ.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ύστερα από τους τραυματισμούς που αποκόμισαν, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X