Αθώος ο Νεϊμάρ για τις κατηγορίες απάτης και διαφθοράς!

Αθώος ο Νεϊμάρ για τις κατηγορίες απάτης και διαφθοράς!

Αθώος ο Νεϊμάρ στην υπόθεση απάτης και διαφθοράς κατά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανικό δικαστήριο αθώωσε τον Νεϊμάρ και τους άλλους κατηγορούμενους, σε υπόθεση απάτης και διαφθοράς, για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013 από τη Σάντος, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν όλες τις κατηγορίες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή.

Η μύνηση είχε ασκηθεί από την βραζιλιάνικη εταιρεία DIS, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια του 40% των δικαιωμάτων του σούπερ σταρ, όταν αυτός έπαιζε στην Σάντος.

Η DIS, υποστήριξε ότι είχε χάσει μεγάλο μέρος από την μεταγραφή, επειδή η πραγματική της αξία ήταν υποτιμημένη και ζήτησε πενταετή φυλάκιση για τον Νεϊμάρ και συνολικό πρόστιμο 149 εκατομμυρίων ευρώ (157 εκατομμύρια δολάρια) για τους κατηγορούμενους.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο εισαγγελέας Λουίς Γκαρσία Καντόν, ζήτησε από το δικαστήριο της Βαρκελώνης, να αθωώσει όλους τους κατηγορούμενους, καθώς «δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη εγκλήματος».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X