Κόντρα Τσιριγάκη - Μπιθικώτση: «Αποφάσισε να μάς “χαιρετήσει” όταν τελείωσαν τα χρήματα, μου πήρε ακόμη και το ψυγείο» (VIDEO)

Κόντρα Τσιριγάκη - Μπιθικώτση: «Αποφάσισε να μάς “χαιρετήσει” όταν τελείωσαν τα χρήματα, μου πήρε ακόμη και το ψυγείο» (VIDEO)

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία ξέσπασε και μίλησε έξω από τα δόντια για τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου. Όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο, να φύγω από τον αγαπημένο μου τόπο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Τον αγάπησα και έκανα συνειδητά οικογένεια μαζί του.

Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Μου ανακοίνωσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι ευθυνόφοβος και ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας. Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο», είπε αρχικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X