Όταν ο Διακογιάννης έφερε τον Πούσκας στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Όταν ο Διακογιάννης έφερε τον Πούσκας στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η παραδοχή του Διακογιάννη για τον Πούσκας και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σον θρήνο βυθίστηκε η ελληνική δημοσιογραφία, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός δημοσιογράφος, Γιάννης Διακογιάννης.

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιοσχολιαστής και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο Γιάννης Διακογιάννης από πολλούς θεωρείται ως ο κορυφαίος του είδους  -και όχι άδικα-, λόγω των μεγάλων γνώσεών του πάνω στον κλασικό αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο, την εμβρίθεια στον τρόπο μετάδοσης και τη γλαφυρότητα του ύφους του.

Άμεση ήταν και η τριβή του με την ΑΕΚ, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτός «έφερε» τον Φέρεντς Πούσκας στην ΑΕΚ. Κατά την παρουσία του στο Μουντιάλ του 1978, ο Γιάννης Διακογιάννης, είχε συνομιλία με τον Λουκά Μπάρλο, με τον αείμνηστο πρόεδρο της ΑΕΚ να του ζητά τους Ντι Στέφανο και Πούσκας, για τον πάγκο της Ένωσης.

Διαβάστε την συζήτηση τους

«Τον Πούσκας εγώ τον πήγα στην ΑΕΚ. Είμαι στην Αργεντινή το ’78. Χτυπάει το τηλέφωνο 8.30 το πρωί. “Ελα, Λουκάς εδώ”. Ο Μπάρλος. Του λέω: “Λουκά μου ξέρεις τι ώρα είναι;”. “Πέντε το απόγευμα είναι”. Του λέω: “8 το πρωί είναι, πέντε είναι στην Ελλάδα, οκτώ είναι στην Αργεντινή”. Τέλος πάντως. “Τώρα που σε ξύπνησα δεν πειράζει. Θέλω τον Ντι Στέφανο προπονητή”. Του είπα: “Στο ξενοδοχείο μας είναι, ξέρω ότι κάνει σχόλιο στην τηλεόραση της Βενεζουέλας”.

Του είπα: “Μην με πάρεις σήμερα γιατί μπορεί να μην τον έχω βρει”. Μου είπε ο Ντι Στέφανο: “Εγώ δεν μπορώ να έρθω, έχω συμβόλαιο στην Βενεζουέλα. Γιατί δεν παίρνεις τον “Πάντσο”; Τον Πούσκας. Του είπα: “Πάντσο, μου είπε ο Ντι Στέφανο αυτό…”.

Μου είπε: “Πες στον πρόεδρο της ΑΕΚ εντάξει αλλά να με πάρει τηλέφωνο”. Μετά από μία μέρα με πήρε ο Μπάρλος τηλέφωνο και του είπα, αυτό είναι το τηλέφωνο του ξενοδοχείου, θα τον πάρεις εκεί να συνενοηθείς».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X