Υποψήφιος για τον πάγκο της Πορτογαλίας ο Μουρίνιο!

Υποψήφιος για τον πάγκο της Πορτογαλίας ο Μουρίνιο!
Photo Credits: INTIME

Ο «Special one» φαβορί για τον πάγκο των Πορτογάλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, κάνουν λόγο για επαφή της Πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον Ζοζέ Μουρίνιο, για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φερνάντο Σάντος.

Όλα τα ενδεχομένα παραμένουν ανοικτά για τον πάγκο των Πορτογαλών, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ του Κατάρ, από το Μαρόκο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, κάνει διερευνητικές επαφές με υποψήφιους προπονητές, και σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε συζήτηση και με τον προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Μουρίνιο βρίσκεται στην κορυφή των φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας.

Και, μάλιστα, του δίνεται και το… ελεύθερο από τους Πορτογάλους να εργάζεται ταυτόχρονα και στη Ρόμα. Ο «Special One» δεν απορρίπτει την πρόταση και το σκέφτεται!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X