«Ροζ» σκάνδαλο με πασίγνωστο αθλητή του NFL - Συμπαίκτης του στο κρεβάτι με την πρώην για εκδίκηση! (ΦΩΤΟ)

«Ροζ» σκάνδαλο με πασίγνωστο αθλητή του NFL - Συμπαίκτης του στο κρεβάτι με την πρώην για εκδίκηση! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει από τους δύο αθλητές του NFL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα social media προκάλεσε αναστάτωση. Πώς ξεκίνησε η μεγάλη τους κόντρα;

Ο Αντόνιο Μπράουν δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να χλευάζει δημόσια τον πρώην συμπαίκτη του Τομ Μπρέιντι για τον χωρισμό του με τη Ζιζέλ.

Κατά καιρούς έχει γράψει στο Twitter για το διαζύγιο, έχει δημοσιεύσει photoshops με την Ζιζέλ, έχει μοιραστεί εικόνες τους και έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές.

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να ξεπέρασε τα όρια καθώς ανέβασε φωτογραφία στο Snapchat που έχει κάνει τα social media να αναρωτιούνται αν είναι στο κρεβάτι με την Ζιζέλ, πρώην σύζυγο του Τομ Μπρέιντι. Η γυναίκα στο κρεβάτι με τον Μπράουν μοιάζει με την Ζιζέλ. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από τη φωτογραφία, αλλά οι οπαδοί του NFL πιστεύουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι με την πρώην σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X