Πρόεδρος της Πορτογαλίας: Εμμεση στήριξη σε Σάντος

Πρόεδρος της Πορτογαλίας: Εμμεση στήριξη σε Σάντος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο στήριξε με έμμεσο τρόπο τον εκλέκτορα της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος!

Σε επίσημη τοποθέτησή του τη Δευτέρα (12/12) τόνισε ότι «… .πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα γι’ αυτή την πορεία προς τα προημιτελικά και να καταγράψουμε πώς έγινε».

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουμε μνήμη, κάτι που ισχύει πλέον ολοένα και λιγότερο. Η πανδημία έχει ζημιώσει τους ανθρώπους και τους τραβάει συναισθηματικά, μερικές φορές προς το παράλογο και όχι προς το λογικό. Στους ανθρώπους αρέσει ή δεν τους αρέσει κάτι από τη μία στιγμή στην άλλη.

Συμπαθούν ή αντιπαθούν κάτι με πολύ γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο Πρόεδρος Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουσα και πρόσθεσε, σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του προπονητή ο Σάντος:

«Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω όλη την ομάδα γι’ αυτό το ταξίδι στα προημιτελικά και να καταγράψω ακόμη και οι μεγάλοι λύγισαν σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν είναι δουλειά του Προέδρου να αποφανθεί για μια επιλογή που ανήκει σε αξιωματούχους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε εσωτερικά προβλήματα, ακόμη πιο σημαντικά, και τα οποία πρέπει να λύσουμε…».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X