Ράσφορντ και Εμπαπέ αντάλλαξαν... καρδούλες και μηνύματα αποθέωσης (ΦΩΤΟ)

Θέλει να τρελάνει κόσμο η Παρί Σεν Ζερμέν: Ετοιμάζει πρόταση για Ράσφορντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η εθνική ομάδα της Αγγλίας, είδε το… ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να τελειώνει με «δράστες» τους Γάλλους διεθνείς.

Οι Ορελιέν Τσουαμενί και Ολιβιέ Ζιρού, σκόραραν για τους «πετεινούς», ενώ ο Χάρι Κέϊν, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι, αστόχησε από την «άσπρη βούλα» και στέρησε από τους συμπαίκτες του, το ενδεχόμενο παράτασης.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά, βρέθηκε «μία ανάσα» από την ισοφάριση, όταν εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά, πάνω από το οριζόντιο σοκάρι του Γιορίς.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας συγγνώμη για τον αποκλεισμό: «Κάθε μέλος της ομάδας μας, έδωσε τα πάντα. Ημασταν κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά. Σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε»!

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, αντέδρασε ο Κιλιάν Μπαπέ με την γνωστή «καρδούλα», ενώ ακολούθως, ο Ράσφορντ, απάντησε: «Καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της διοργάνωσης! Γκρέμισε τα πάντα, βασιλιά»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X