ΑΕΚ: Ξεχνάει την Ευρώπη, μόνο νίκη με Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Ξεχνάει την Ευρώπη, μόνο νίκη με Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει από την Σουηδία και στρέφει ήδη την προσοχή στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη καλείται να μαζέψει τις δυνάμεις της καθώς έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη.

Η αποστολή επιστρέφει από την Σουηδία και δεν έχει καθόλου χρόνο για να σταθεί περισσότερο στον αγώνα με την Αλίνγκσας καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι όπου θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θα μιλήσει για το τι έφταιξε στη Σουηδία με στόχο φυσικά να παρουσιαστεί καλύτερη στον αγώνα που ακολουθεί και να μην αφήσει αυτό το ματς να την επηρεάσει ψυχολογικά. Άλλωστε η ΑΕΚ έχει μπροστά της τον πολύ σημαντικό στόχο του νταμπλ για το οποίο και καλείται να τα δώσει όλα για να τον επιτύχει.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X