Η Καλαμάτα, ο Αναστόπουλος και ο Ολυμπιακός....

Η Καλαμάτα, ο Αναστόπουλος και ο Ολυμπιακός....

Ο Γκρανκάσας ξεμπροστιάζει τα περίεργα που συμβαίνουν με φόντο την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στη Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειδή ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι διοργανώσεις που μας ενδιαφέρουν, ρίξαμε μια ματιά παραπάνω αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League 2 και όχι μόνο. Εκεί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν εντύπωση, αλλά ξεχωρίσαμε ένα…

Η ΠΑΕ Καλαμάτα έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για το γκολ με το οποίο το Σάββατο η Κηφισιά νίκησε τον ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση έχουμε το εξής πρωτότυπο: Μια ΠΑΕ επικαλείται ανακοίνωση άλλης ΠΑΕ, την προβάλλει και ισχυρίζεται πως δικαιώνεται! Πιο συγκεκριμένα η Καλαμάτα προβάλλει ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και… την χειροκροτά! Λέει συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στην κατηγορία και πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις, οι μάσκες έπεσαν!!!».

Τα έλεγε… η Ολυμπιακάρα μας λένε από την «Μαύρη Θύελλα», που μάλλον έχει γυρίσει προς το «Κόκκινη» ή έστω «Μαυροκόκκινη Θύελλα». Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να γίνεται μια υποτίθεται ανεξάρτητη ΠΑΕ τόσο κραχτά, τόσο ξεκάθαρα, μέσο αναπαραγωγής της επικοινωνιακής πολιτικής μιας άλλης και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού. Μάλιστα έχουμε κι άλλα όμορφα στην συγκεκριμένη ανακοίνωση. Θυμήθηκε, λέει, η ΠΑΕ Καλαμάτα τις εποχές της Παράγκας! Και το έχει αυτό μέσα στην ίδια ανακοίνωση στην οποία βαράει παλαμάκια στην Ολυμπιακάρα. Δεν πρέπει να έχουν και πολύ καλή σχέση με την λέξη τσίπα κάποιοι κύκλοι εκεί στην ιστορική ομάδα.

Προσέξτε τώρα… Προπονητής στην Καλαμάτα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Που μερικές μέρες πριν… κατηγόρησε την Επισκοπή ότι προσπάθησε πολύ (!!!) στον αγώνα με την ομάδα του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος απασχόλησε ευρύτερα την επικαιρότητα πριν λίγες εβδομάδες, όταν σε συνέντευξη του στο Gazzetta ο Βαγγέλης Μάντζιος υποστήριξε πως για να τον πάρει στον Ατρόμητο, τον πέρασε πρώτα συνοδεία από ραντεβού με τον Ολυμπιακό! Η νυν ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προ ολίγων εβδομάδων έκανε μάλιστα μια πολύ σημαντική, όσο και χαρακτηριστικά άνετη νίκη στου Ρέντη με 0-2, επί του Ολυμπιακού Β’.

Κάποιος άλλος μετά από όλα αυτά θα έλεγε «τι δεν καταλαβαίνετε», όσον αφορά τα συμπεράσματα που βγαίνουν για το τι συμβαίνει με την Καλαμάτα και τις ανακοινώσεις στις οποίες αποθεώνει τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα το πούμε γιατί δεν είμαστε κακοπροαίρετοι.

Αλλά μη νομίζουν κιόλας πως μπορούν να κάνουν τους έξυπνους και οι υπόλοιποι θα τους κοιτάμε και θα δείχνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. Καταλαβαίνουμε και μάλιστα πολύ καλά και τι συμβαίνει και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται από ανακοινώσεις σαν αυτή της Καλαμάτας.

Για την ιστορία, φυσικά και ήταν οφσάιντ το γκολ της Κηφισιάς. Ένα λάθος που χωρίς VAR μπορεί να γίνει σε μια φάση όχι εύκολη. Προφανώς ο θαυμασμός για τις πρακτικές του Ολυμπιακού που φαίνεται να ευδοκιμεί στην Καλαμάτα, σημαίνει πως αναμένουν και όλες τις διαιτητικές αποφάσεις να είναι όπως τους βολεύουν και τα λάθη όλα να είναι προς το συμφέρον τους. Για να θυμηθούμε κι εμείς τις εποχές της Παράγκας. Που ως όρος τους θυμίζουμε πως είναι αποκλειστικά συνδεδεμένος με την ΠΑΕ της οποίας τις ανακοινώσεις αποθεώνουν δημόσια.

Ο Γκρανκάσας

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X