Παππάς: «Η προσφορά των χρημάτων του συμβολαίου στις καθαρίστριες είναι μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ» (VIDEO)

Παππάς: «Η προσφορά των χρημάτων του συμβολαίου στις καθαρίστριες είναι μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην προσφορά των χρημάτων από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 ο Νίκος Παππάς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην προσφορά των χρημάτων από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς.

«Δεν είναι πλέον οι ανησυχίες μου αν θα μπει η ρουφιάνα η μπάλα. Είναι ένα έμμεσο ευχαριστώ και μια συγνώμη αυτή η ενέργεια», είπε ο Νίκος Παππάς εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μοιράσει ολόκληρο το συμβόλαιο του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Όσα ανέφερε για το γεγονός ο Νίκος Παππάς:

«Δεν είναι πλέον οι ανησυχίες μου αν θα μπει η… ρουφιάνα η μπάλα στο καλάθι, αλλά είναι άλλα πράγματα. Βλέπω ανθρώπους που παλεύουν στη ζωή τους. Άφηνα τον καφέ μου παρατημένο, νερά, παπούτσια… Δεν είναι κάποιο τρελό ποσό. Έχω δει πόσες φορές τα αποδυτήρια με πεταμένα πράγματα. Είναι ουσιαστικά ένα έμμεσο ευχαριστώ και μια συγγνώμη αυτή η ενέργεια, που με υπέμεναν όλα αυτά τα χρόνια και για όλο τον καιρό που τις αγνοούσα».

Είπε ακόμα για την επιστροφή του και την ομάδα:

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την ομάδα. Όλο είναι όμορφο και το ζω κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Είναι άλλη η κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Διεκδικούσαμε και κάναμε πρωταθλητισμό, αυτό θέλω να κάνω και τώρα. Είμαι χαρούμενος, νομίζω πως είμαι ο μεγαλύτερος στην ομάδα και έχει την πλάκα του.

Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και θα προετοιμαστούμε για αυτά τα δύο ματς στην Euroleague. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η πίεση στην άμυνα, η αυτοθυσία και τα αθλητικά προσόντα των νέων μας παικτών. Προσπαθούμε να επενδύσουμε σε αυτό».


AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X