Πήραν και τη βραζιλιάνικη Μπάια οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι

Πήραν και τη βραζιλιάνικη Μπάια οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ακόμη μία ομάδα αγόρασαν οι Άραβες ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και δη τη τη βραζιλιάνικη Μπάια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο μέλος, το δωδέκατο, προσέθεσε στην ποδοσφαιρική του οικογένεια το City Football Group, ο όμιλος που κατέχει τη Μάντσεστερ Σίτι, που αγόρασε και τη βραζιλιάνικη Μπάια.

Ο όμιλος πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, το περιβόητο City Football Group, προχώρησε στην αγορά ακόμη μιας ομάδας. Ο λόγος για τη βραζιλιάνικη Μπάια, η οποία έγινε το 13ο μέλος της… οικογένειας του CFG.

Το 98.6% των μελών του κλαμπ συμφώνησε για την εξαγορά του, η οποία θα ξεπεράσει τα 127 εκατομμύρια και θα δώσει στην εταιρεία από το Αμπού Ντάμπι το 90% των μετοχών του συλλόγου.

Η Μπάια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας με τον Φεράν Σοριάνο πάντως, γενικό διευθυντή του CFG, να δηλώνει πως υπάρχει μακροπρόθεση στρατηγική για την ανάπτυξή της.

Ήδη υπό τη φτερούγα του City Football Group βρίσκονται οι: Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Χιρόνα (Ισπανία), Τρουά (Γαλλία), Παλέρμο (Ιταλία), Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία), Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία), Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ (Ουρουγουάη), Σιντσουάν Γιουνιού (Κίνα), Μουμπάι Σίτι (Ινδία), Λόμελ (Βέλγιο) και Μπόλιβαρ (Βέλγιο).

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X