Μουντιάλ 2022: Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί πως θα παίξει και το 2026!

Μουντιάλ 2022: Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί πως θα παίξει και το 2026!
Photo Credits: INTIME

Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας με ιστορία της στο Instagram, η αδερφή του Ρονάλντο υπονόησε πως ο CR7 θα δώσει το «παρών» και στο Μουντιάλ του 2026.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με ιστορία της στο Instagram, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο υπονόησε πως ο CR7 θα δώσει το «παρών» και στο Μουντιάλ του 2026.

Ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ μετά την ήττα από το Μαρόκο με 1-0 ουσιαστικά «χάλασε» το last dance του Κριστιάνο Ρονάλντο στη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση και του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει την κατάκτηση του χρυσού τροπαίου. Ο 37χρονος μάλιστα, μετά τη λήξη του ματς αποχώρησε δακρυσμένος για τα αποδυτήρια ενώ με δημοσίευσή του στα social media ανέφερε πως «το όνειρο τελείωσε».

Η αδερφή του σταρ πάντως, Κάτια Αβέιρο, σε ιστορία της στο Instagram άφησε να εννοηθεί πως ο CR7 θα βρεθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 όταν θα είναι 41 χρονών. Για την ακρίβεια έγραψε χαρακτηριστικά: «41 έτη, το άνθος της ηλικίας».

Η ιστορία της Κάτια Αβέιρο

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X