Στο στόχαστρο της Ιντεπεντιέντε ο Αλμέιδα

Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Η ΑΕΚ έπαιξε με 3-1-4-1-1 στη Λαμία με ρόμβο στο κέντρο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επιμένουν οι Αργεντίνοι στα δημοσιεύματά τους για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναφέροντας ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντεπεντιέντε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα από τους Αργεντίνους για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναφέροντας ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντεπεντιέντε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα, «soydelrojo.com», «με τις εκλογές στην ομάδα μπορούν να αλλάζουν αρκετά πράγματα στην Ιντεπεντιέντε όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας». Επισημαίνεται ότι το προφίλ του νυν προπονητή, Φαλτσιόνι δεν είναι αυτό που αρέσει περισσότερο και τονίζεται ότι «η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει άλλο είδος έκφρασης στον πάγκο».

Και το ρεπορτάζ συνεχίζεται με αναφορά και στον Αλμέιδα. «Γι’ αυτό έχουν ήδη συνομιλήσει με άλλους προπονητές και ότι μεταξύ τους έχουν ήδη ασχοληθεί με το τι πρέπει να κάνουν με το σημερινό προπονητικό επιτελείο», αναφέρεται και υπογραμμίζεται ότι «πρόκειται να επανεξετάσουν πρώτα το συμβόλαιο του Julio Falcioni και ποιες ρήτρες έχει, εάν υπάρχουν» για να φθάσουμε στον Αλμέιδα.

Εκεί, λοιπόν, σημειώνεται ότι «ο Αλμέιδα τα κατάφερε ήδη στην Αργεντινή, του πήγε καλά και τώρα δουλεύει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ. Το όνομά του έχει αναφερθεί ως πιθανός προπονητής αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X