Πορτογαλία: Το πρώτο μήνυμα του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό (ΦΩΤΟ)

Πορτογαλία: Το πρώτο μήνυμα του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέσω social media.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα μήνυμα στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ.

Το μήνυμα του Πορτογάλου σταρ:

Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα για αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 παρουσίες μου σε Μουντιάλ εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στην μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν και έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και έχουν γίνει πολλές εικασίες, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε… Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνω ένας καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X