Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά που λίγοι την κατάλαβαν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό Μουντιάλ 2022 είναι ιδιαιτέρως… ιδιαίτερο, για μια σειρά από λόγους (το πρώτο που γίνεται χειμώνα, τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούσαν στο Κατάρ κατά τη διάρκεια πριν το τουρνουά κ.α.).

Μέσα σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα, ήρθε και η τηλεοπτική κατάρρευση του ΑΝΤ1+ (της πλατφόρμας streaming του καναλιού του Αμαρουσίου), με χιλιάδες κόσμου που είχε πληρώσει συνδρομή αποκλειστικά και μόνο λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου να φωνάζει- και δικαίως.

Ως γνωστόν ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε, λόγω των αξεπέραστων τεχνικών προβλημάτων, να «μεταφέρει» ολόκληρο το Μουντιάλ στο ελεύθερο κανάλι του, με την κατάσταση να ομαλοποιείται μετά από τις πρώτες 2-3 ημέρες και οι τηλεθεατές ν’ απολαμβάνουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της υφηλίου.

Η αλήθεια είναι πως ο σταθμός έχει προσπαθήσει, μετά το φιάσκο των πρώτων ημερών, να ισορροπήσει την κατάσταση κάνοντας υπέρ το δέον τίμιες προσπάθειες. σε ό,τι έχει να κάνει με την κάλυψη της διοργάνωσης (το τι έκανε με όσους πλήρωσαν τα 20 ευρώ για τον ΑΝΤ1+ είναι εντελώς άλλη, πονεμένη ιστορία…) και από τα προημιτελικά και μετά έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή που ελάχιστοι την παρατήρησαν.

Σε τι αναφερόμαστε;

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X